:: Seberang …


Terbang

3 hari nih aku akan ke seberang tambak utk pegi menghadiri Asia Pasific Conference selama tiga hari. Sibuk la sikit. Tapi dalam hati dah pasang niat nak jelajah singapore di malam hari. Itu pun kalau sempat la. Tapi masih belum ade plan yg jelas. Tengok keadaan.

Singapore banyak tempat utk dilawati. Dan yang paling bagus, banyak public transport. Jadi tak banyak masalah dlm mencari tempat. Masih lagi berkira-kira ape yg nak dishoot kalau sempat. kalau tak buat street shoot aje.
Jadi jumpa balik pada 14 nov 2007…cheers!

Nota gambar: Snap sewaktu lawatan ke Putrajaya. Sunset dan kapal terbang tengah naik rasanya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s