:: Waiting Game…


Waiting game...

Dua tiga hari nih aku main ‘waiting game’. Pada sape yg tahu maksud aku, pepaham lah. rasanya hari ini selesai lah waiting game aku. Tak sabar rasanya. Lama dah menunggu. Penantian memang satu penyiksaan.Tapi adat lah kan…

Nak amik kesempatan ini utk mengucapkan takziah kepada keluarga dua celebriti malaysia iaitu Dato’ Ishak Baharom dan Loloq yg pulang ke rahmahtullah pada 30/1/2008 yg lalu. Kehilangan dua tokoh dlm bidang masing-masing memang satu kehilangan. namun saperti biasa kehidupan harus di teruskan. Manusia akan terus bergerak. Terus menghadapi memori lalu yg menjadi kenangan abadi. Adakah kita hanya mengenang budi/memori pabila sesorang itu tiada? Perlukan sesorang itu mendapat perhatian hanya selepas mereka tiada?

Fikirkanlah! Pernah tak anda merasa kehilangan rakan/sahabat disekeliling anda? Tentu tidak, sebab mereka sentiasa disisi anda. Tapi sedar tak mereka jua boleh ‘pergi’ tanpa pesan. Dan mula lah nanti, kata tak sangk, tak perasan perubahan. Oleh itu, hubungi rakan/sahabat anda dan katakan betapa anda bertuah kerana bersahabat dengan nya. Mereka akan terus merahmatkan anda…insyalllah!

Buat rakan photography…anda semua sahabat yg mempunyai minat yg sama. Anda adalah istimewa. Semoga Allah S.W.T akan terus merahmatkan kejayaaan dan kesihatan buat anda sekeluarga. Saya akan terus gembira mempunyai sahabat/rakan spt anda. Satu tepukan utk diri sendiri….yehaaaaa! Amin!

Nota Gambar: Rakan memancing di celahan batu di pantai penyabong…tak best sebab tak de ikan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s