:: Infra Red Mini Exhibition


Infra Red Photo Mini Exhibition

Infra Red Photo Mini Exhibition

Untuk pertama kali nye, satu mini exhibition untuk photo-photo mengunakan teknik Infra Red Photo bakal di adakan hari ini di Malaysian Institute of Arts’s, di Red Bungalows, Jalan Ampang. Mini Exhibition ini di bawa khas oleh para pengamal / pengemar / pemilik kamera dslr dari Fotopages Malaysia Digital Communitie (FMDC). Infra Red Photo makin berkembang pengemarnya dan ia semakin mendapat tempat di kalangan peminat photography atas keunikan warnanya. Sila ke melawati galeri khusus untuk photo-photo IR sumbangan ahli forum FMDC di sini…GALERI IR PHOTO
Ingin belajar mengenali Infra Red Photo, try wikipedia atau join aje FMDC. Mereka sedia membantu dan ber outing utk sessi belajar…kena belanja makan sikit la…hehehe

Aku hanya promo sahaja event nih sebab aku kehilangan banyak gambar Infra Red aku kerana hard disk rosak. Antara gambar yang aku ade boleh lah di excess di SINI. Saya letak sekeping gambar yg menjadi sebahagian poster pameran ini. Semoga pameran ini mendapat sambutan dari semua pihak…Insyallah

Eye on Malaysia on Infra Red

Eye on Malaysia on Infra Red

4 responses to “:: Infra Red Mini Exhibition

  1. Salam bro. Gambar infraRed ni memang menawan kalbu. Tapi tak semudah makan kacang cap tangan (ngan-yin) untuk mendapatnya.

    Lain lah lu ngan ijat bro. Lu kaya, boleh beli macam macam peralatan untuk IR ni, operate lah, filter lah, macam macam lu semua ada. Gua yang belum kaya ni pakai infraRed untuk on off tivi je bro .. keh.keh..

  2. Bro, no new pic kaa …. aparaaa …. hehe

    Anggun rats will conduct their underground meeting this Saturday. We really hope, you can join us either as a chairman or just be a plate washer.

    Dress code : Casual …

  3. fuzzy…
    mualaikumusalam,
    jemput masuk!

    Infraroot…
    wa trak kaya, wa beli filter aje. Ijat lain, dia tokey selalu masyuuuk!

    Bro Ghani…
    Wa memang nak berkenalan ngan tikus anggun tue, tapi wa tak dapat pegi minggu nih, mungkin lain minggu boleh! Wa nak blaje lu boleh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s