:: Rehat sekejap


cuti

Aku gi cuti esok…

Esok aku kan gi cuti.
Insyallah, kami akan ke Tioman esok.
Lama juga merancang percutian nih.
Nak tunggu hujung tahun, rasa mcm tak boleh.
Jadi amik keputusan, gi awal tahun.

Dah call jabatan kaji cuaca.
Esok ade hujan dan mendung sikit.
Tapi aku tak peduli.
Janji mahu sampai kat jeti blue water ferry sebelum tengahari.
Semua dah siap sedia…kami nak tenangkan jiwa.
Masa untuk bergumbira…

Tapi sedih, kamera aku tak bawak.
Petang tadi dapat tahu kamera dah siap.
Tak sempat nak gi amik…pakai pns ajelah.
Tapi aku bawak backup lain…aku bawak video sony
Nak main video mcm bro jek jenggo tue.
Best jugak tue main video

Harap perjalanan kami di rahmati dan selamat.
Semoga percutian ini merapatkan hubungan kami anak beranak!

Tioman…here we come!!!

2 responses to “:: Rehat sekejap

  1. Whoaa, abis la aku macam ni.. Ko tu dah la otai dikalangan fotografer, laaa ni kao nak main video plak.. abis la, tak leh carik makan la.. hahaha

    Ok, kalau nak aku edit, cengkeramnya 15 ribu ringgit yer, diulangi 15 ribu.. Itupun cuma edit biasa biasa je, plus lagu rejek. Tapi konsider murah ni, kalau kao soh abeja ke, tok wan edit, lagi la, beratus ribu tau dia caj..

    Kalau kao pening pening, tak yah sussah, kao edit je sendirik… hohoh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s