:: Modem


switch-002-1

Modem Rosak

Minggu nih aku tak dapat nak update banyak sebab ade masalah dengan modem aku.
Dah beberapa hari aku tak online.
Tak tahu perkembangan rakan-rakan blogger
Ape khabar agak nye mereka semua.
Sihat dan segar bugar hendaknya.

Nak online kat pejabat pun tak sempat.
Sempat lah jenguk-jenguk sikit.
Web si Tikus anggun pun aku tak dapat masuk dek company internet filter.
Web tikus pun dia orang nak filter. Bukan ade bahan lucah ke, ape ke…aparah!

PC fair lagi seminggu.
Nanti lah, kalu sempat aku gi beli yang baru untuk ganti modem yg dah berkhidmat hampir 4 tahun tue.
Berjasa betul dia. Tengah pikir nak beli wireless atau normal, sebab asses point aku dah ade, takut membazir pulak. Insyallah lagi seminggu aku update blog nih balik…

BTW…modem yg rosak kat atas tue, bukan modem aku, tapi modem bilik server aku.
Modem utk VPN backup yg rosak ari tue. Modem aku guna aztech!

8 responses to “:: Modem

  1. Gunalah Wimax abang mazrul. Berdesup~ Kalo tak caya tanya la Izzat.😀
    Tapi guna modem biasa pun dah ok. Dekat rumah saya tu dial-up je. 11 Tahun berjasa.🙂

  2. akum pa…..
    x beritahu pon pc fair lagi seminggu …
    kakak nak tam drive dgn mp3 1…..please
    camna modem leh rosak…

    kecian dia..pa owang nak bli notebook yg kecik 2….
    tringin gler nak pakai….
    camera amacam…
    tak de choot mana2?
    ok la sayonara……..

  3. syafik..
    xde la berdesup mana pong wiMAX ni..
    cam streamyx jer…
    mgkin ni hari last aku pakai..
    dah dekat 10 ari aku pakai..tp x trasa hebatnyer lagi..
    aku amik ni utuk percubaan 15 hari..x puas hati bulih pulangkan..
    since aku nak duduk ptrajaya…(wimax signal xde).. patut aku pulangkan benda ni…

    bro mazrul..
    belum ada perkembangan positif..
    saya minta DO buat surat maaf pada saya..

  4. akum lan, susah betul nak jmp ko skrg. aku pun keje tak tentu masa. tup-tup tgk anak ko pun da besar. hero aku pon da beso, gigi 4 btg dah tumboh. sikit ari lg bleh jalan… ada masa nanti kita gi ngeteh…kena kat rhoma ok gak….penangan skyjus…..huhuhuhu

  5. wei manager, tahulah kau orang kuat TESCO. Nak jumpa kau pun tak kan nak buat appoiment.
    Jom pekana Mee bandung De’Rhoma! Skyjus tak payah, dah cukup power! Wakaka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s