:: Jururawat pelatih KKJB


Ade amik gambar mereka tempoh hari, so letak lah sebagai menghargai penat lelah mereka semasa berkerjasama menjayakan program kebajikan tersebut. Budak pelatih KKJB nih memang cun-cun. ade jugak yg susah nak senyum, tapi ade jugak yg terlebih-lebih. nak jadi nurse kena sopan santun beb…

Jangan nak try usha-usha…sebab aku tak kenal mereka. Kalu masih berminat, kena taruk consultation fee dulu, baru citer. Mostly orang pantai timur. sebab mereka berbual aku dok pahee (paham).

Anyway…they all are sporting and ROCK!!!

190409-201

Dah Siap!

190409-142

Masak tomyam ke?

190409-051Nak ngecat ke nak posing?

190409-120 Penuh konsantrasi!

190409-077 Jelingan tue yg tak tahan…ehem!

190409-199 Makae abe!

190409-087 Lepas buat batas, sempat nari poco-poco tue!

190409-053 Langsir omak bilo kau nak tukar?

190409-2481 Pengajar + Pelatih KKJB HSA 2009

3 responses to “:: Jururawat pelatih KKJB

  1. Mat…
    Saya dapati awak merata mencari nurse, berhajat mencari pasangan hidup seorang nurse ke? Kalu tak percaya, google aje nombor handset tue😉
    mekasih singgah!

  2. Salam Bro.

    Lawa-lawa pulak bakal-bakal nurse nih

    trutame yg pakai cermin mate sambil buat isyarat peace hehe

    Boleh kasi no die? consultation fee boleh runding eh

    klau ok kita jumpa di hospital selayang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s